SATURDAY MORNING.
Publicerat den

Godmorgon alla! Veckan gick i en rasande fart och vipps så blev det helg. Humöret är på topp och allt annat lika så. Sa nyss farväl till min syster som ska åka"hem" till Gotland. Den här dagen ska jag ta vara på och ladda upp lite energi tills kommande skolvecka. 
 
Trrevlig helg! Kram


HEY MONDAY.
Publicerat den

Hemkommen från skolan, två timmar tidigare än planerat vilket känns sjukt bra. Ska snart åka in till Bollnäs och byta ett par Dr.Denim som jag köpte i lördags som var för stora! Sen blir de nog en sväng ut till kolonin med mamma också och sen lite mathandling. Behövs lite frukt & grönt här hemma. 
 
Ha en fin kväll alla!
 


SUNDAY SUNSHINE.
Publicerat den

Hej och godmorgon! Just nu sitter jag och kollar på nyhetsmorgon på fyran med en kopp kaffe i ena handen. Jag har suttit ute i solen och den värmde så skönt idag. Har ingen aning om vad jag ska göra idag.. men nånting borde jag kunna hitta på! 
 
Dagens outfit blev väldigt höstigt, de känns så bra att hösten snart kommer och jag längtar till att få se alla fina löv falla ned på backen.


SUMMER 2013.
Publicerat den

Sommaren erbjöd: Bra mat, god fika, mkt träning, lagomt med shopping och en epa mindre.
Glada vänner, fint hår, lagomt mkt sol, två par hunter stövlar, övningskörning & lite bloggning.
En fin moppe som går lagligt, brunt hår, en DW klocka, god glass & mys med katten.
 
 


BACK TO SCHOOL.
Publicerat den

Hej finsisar! Dagen är här, sista dagen på sommarlovet! Gud så fort alla dagar, timmar, mintuer och sekunder har gått. Jag kommer knappt ihåg vad jag har gjort på lovet, men som tur är så har mobilen varit med och tagit bilder lite här och där så bjuder på dom jag har lite senare idag. Vi hörs! kram
 
 


Som en ny start mitt i livet.
Publicerat den

Hej! Gör ett nytt försök till att bli lite aktiv här på bloggen. Men nu ska jag verkligen försöka! De är drygt en vecka kvar tills skolan börjar och jag vet inte om de är bra eller dåligt. Visst ska de bli kul att börja på en ny skola och att träffa nya människor. Men jag kommer absolut sakna grundskolan väldigt mycket och alla som går kvar där!
 
Men livet går vidare, de är bara att gilla läget!