DR.DENIM
Publicerat den

Ett par mörkröda Dr.denim var vad jag köpte i lördags. Super sköna och de bästa av allt var nog att dom matchade de flesta tröjor, toppar och skjortor som jag äger. Kärlek till dom!
 
Vad tycker ni?


New in from clinique.
Publicerat den

 
Var in till Bollnäs med mamma i lördags och fick med mig lite smink hem. Bland annat ett "chubby stick" i färgen 06 roomiest rose som känns precis som ett lypsyl fast ger mycket färg. De fick även bli en mascara men den har jag inte hunnit testa så mycket än. 
 
Men de blev också ett par jeans som jag tänkte visa imorn. Ha en fortsatt trevlig måndag, PoK!


LONDON MED MAMMSEN.
Publicerat den

Åhh, nu är de lite mindre än en månad kvar tills vi flyger, jag och mammsen. De ska blså himla mysigt, strosa omkring i en massa butiker, kolla på fina byggnader och självklart så ska vi fika mer än äta mat! Ser fram emot de så himla mycket. Nu är de bara till att spara ihop lite cash...
 
Har du nå tips om vad jag borde göra där? Kommentera gärna! PoK


Tårtkalas.
Publicerat den

'
Denna kväll har bestått av tårtkalas hos min kusin Klara som fyllde 12år. Snart så blir de sängen då jag är väldigt trött och behöver ladda upp batteriet lite. Vi hörs, Godnatt :*
 


En fin helg i Östersund.
Publicerat den

Hej bloggen! Nu så är jag hemma igen och tillbaka i skolan efter en helg full med badminton i Östersund. De var inte  en vanlig tävling för mig utan min första serietävling med "team Ek". De gick väldigt bra för oss vilket var otroligt roligt! 
 
Nu ska jag ha ett spinningpass, kram


ONSDAGS LYX.
Publicerat den

En onsdag som idag är man värd lite färdgodis då sötsuget är på topp. Nu ska jag smaska i mig lite choklad medans tåget sakta rullar hemåt. 

Oktober kramar.


Om du vill ha mig nu så kan du få mig så lätt.
Publicerat den

Söndag åh allt är så himla bra, jag är så lycklig så jag vet inte vad. Just nu sitter jag med en kopp kaffe och kollar på tv och bara tar de lugnt. Ska snart plugga lite och sen blir de badminton träning till kvällen. 
 
Ha en fin söndag alla! Kram