She will be loved.
Publicerat den

Hej! Aa jag vet, de var ett tag sen jag skrev här. Men de går väl att ändra på ;) har inte haft sånn stor lust att skriva nå. Men nu hade jag lite bilder så passar väl på då!
 
Iaf så är vädret helt underbart och jag liggeråh bara tar det lugnt på altanen. Bilderna här ovan är från kvällen igår då vi var iväg och firade min kusin som fyllde år! Mkt fika blev de igår, var hemma hos mormor & morfar på dagen, åkte lite båt och hade det trevligt.
 
Sommar kramar


AND NOW, I LOVE MY ROOM.
Publicerat den

Kollar här vad jag gjort! De tog några timmar, men det var absolut värt de. Se så rent och fint de blev. Kan inte vara nå annat än nöjd nu. Fixade allt själv och fy vad tung vissa saker var! Men nu kommer jag vara mycket mer i mitt rum. Nu känns de som att de är mitt och inte Jossans (min syster).
 
Vad tycker ni då sötnosar?
 
 
 
 


Enjoy the little things.
Publicerat den

Just nu älskar jag allt som har med livet att göra! Åh idag så ska jag göra något jag aldrig gjort förut, något riktigt spännade, något jag inte kommer glömma i första taget. Hihi, säger inte vad det är för då har jag inget att skriva om sen.
 
Ha en bra tisdag alla! Kram
 
 
 


HEALTHY CANDY.
Publicerat den

Dagens mellanmål fick ett innehåll av banan, jordgubbar, mandlar, hasselnötter och valnötter. En riktigt god blanding istället för glass. Imorse klev jag upp någorlunda tidigt och tog mig en promenad på cirka en timme, när jag kom hem så gjorde jag mig en god frukost, satte mig vid tv:n och knäppte igång nyhetsmorgon på kanal 4.


Today´s outfit.
Publicerat den

Dagen outfit blev mina favorit shorts från Ralph Lauren (Denim & Supply) och skönaste tröjan från Maison Scotch.
 
Har haft en väldigt bra dag idag. Var i Bollnäs på ljudtävling i några timmar och sedan har jag bara suttit hemma hos morbror Patrick där även min andra morbror var. Just nu sitter jag ute på altan och bara tar det lugnt.
 
Sommar pussar till er alla!
 
 
 


PICTURE FROM MY INSTAGRAM.
Publicerat den

Hej alla söta, glada och underbara! Jag hoppas att allt är bra med er. Jag själv har just nu ett helt okej liv, sommarlov, glada vänner, sol, värme osv. Älskar att inte behöva gå upp före sju varje morgon, kärlek till alla sovmorgonar jag haft!
 
Btw, köpte den här boken för någon dag sedan och läste den direkt när vi kom hem från affären. Kan vara den absolut bästa bok jag läst som handlar om träning & kost. Den har gett mig så mycket inspiration och motivation till att börja träna och äta en renare kost. 
 
Tare lugnt ute i solen sötnosar! Kram
 


Like the first time.
Publicerat den

 

  

 

 



SUMMER RAIN.
Publicerat den

En regnkappa, de är något jag behvöer just nu när det regnar. Hatar min fula svarta regnjacka och nu hittade jag dess fina regnkappor från Bondelid och blev helt förälskad. Den finns även i rött, men vet inte vilken jag ska köpa.
 
Den skulle passa så bra till mina svarta Hunters.
 


Forever young.
Publicerat den

Dagens outfit blandat med glädje. Idag så har jag varit till Söderhamn med mamma och syster. Jag fick övningsköra både dit och hem vilket blev perfekt. 
 
Sen när vi kom hem så hoppade jag på cykeln och gjorde de jag längtat så länge till. Att få röra på mig, kämpa så att de känns som att man ska dö, klara uppförsbacken och bara le när man lyckats komma över krönet. Frihet på högniva, nu så ska jag fortsätta så här åh!
 


Jag kallar dig för sweet baby girl.
Publicerat den

Idag har de varit en väldigt bra dag. Solen har lyst på min bleka hy och mitt humör har varit toppen. Har nästan solat och bara tagit det lugnt hela dagen, vilket har varit helt fantastiskt skönt!
 
På bilden ovan ser ni min strand packning. En Celsius, Berry boost från Renée Voltaire och ett par guldiga Ray Ban med grönt glas. Perfektion på hög nivå.
 
DAGENS SKÖNASTE LÅT HITTAR NI HÄR!
 
 


IT'S FRIDAY HONEY.
Publicerat den

Fredag och sista dagen som barnflicka. Fick gå upp alldeles för tidigt imorse och sov knappt nånting. Så de blir nog en väldigt tidig kväll ikväll. Nästa vecka ska jag bara chilla tror ja, eller börja måla lite staket och sånt så jag får in lite pengar. 
 
Nu ska jag gå och brygga en god kopp kaffe och bara njuta av sista dagen.
 


I NEED TO DO SOMETHING.
Publicerat den

Åhh, just nu känner jag att jag måste röja rejält i mitt rum. Allt har blivit kaos nu dom senaste veckorna då jag varken haft tid eller lust att göra något. Eller jag har väl knappt varit hemma men ändå! De ser förjävligt ut i hela rummet. Kläder, väskor, småprylar, skräp och vad man nu kan hitta ligger huller om buller i hela rummet!
 
Så vad jag ska göra är att förändra allt helt och hållet. Så nu sitter jag och letar inspiration på bla. IKEA och Weheartit men vi får se hur de slutar. Jag är iaf i stort behov av en ny garderob då jag absolut inte hittar ett skit i den nuvarande. Jaja, mer om de skriver jag om senare! PoK
 


DON´T FORGET TO SMILE.
Publicerat den

Ännu en dag som barnflicka har gått.
Dagens mat blev wok med kassler, grönsaker och nudlar! Riktigt gott!
Sen blev det en promenad ner till Kvantum och där köpte vi glass.
 
Fick även en bamse kram av världens bästa igår när jag var till Kilafors!
 


KETTLEBELLS FROM REEBOK STUDIO.
Publicerat den

 
Solen försvann nyss och jag som hade tänkt sola ligger nu inne.
Har börjat funderat på om man skulle ta och införskaffa några kettlebells från Reebok.
Väldigt fina färger och skulle nog också förbättra träningen hemma.
värt eller inte, de är frågan...
 


HELA SVERIGE PÅ EN VECKA.
Publicerat den

 
Hej! Äntligen hemma i Hälsingland efter en vecka full av äventyr.
Tänkte skriva lite kortfattat om vad jag gjort...
 
Måndag: Åkte tåg ner till Göteborg med fritidsgården.
♥ Tisdag: Tog pendeln ner till Kubgsbacka och gick på "Freeport".
♥ Onsdag: En regnig dag på Liseberg med väldigt god mat.
♥ Torsdag: Fikade på Starbucks och hemfärd med tåg till lilla Kilafors.
♥ Fredag: Träning på Karma och sedan bilfärd till Umeå i ca 5h.
♥ Lördag: "Wheels" bilutställning på dagen och cruising på kvälls kvisten.
♥ Söndag: Åt banan & curry pizza och sedan åkte jag hem till min pappa som fyllde år.