A little thing called love.
Publicerat den

Hej och godmorgon! Lördag idag och jag vaknade så tidigt som sju. Kunde inte somna om, snurrade omkring i sängen som en galning men lyckades ändå inte. Snart så ska jag åka och hämta hem ett piano. De ska bli så roligt att ärva ett från mormor & morfar som dom köpte när mamma var liten. Kommer spela som en gud sen!!
 
Ha en fin dag, de är ni alla värda!
 
 


Wrecking Ball - Miley Cyrus
Publicerat den

Hey ho! Med nästan minus grader ute så rykte vinterjackan fram. Nu ska jag ut åh hitta på nå bus.
 
Trevlig helg alla!
 


BLUEBERRY PIE.
Publicerat den

Tisdag och jag slutade vid lunch, precis som vanligt. Passade på att baka en blåbärspaj eftersoma att vi var ut och plockade lite blåbär igår. Åh gud vad god den blev med lite vaniljvisp till och en Chailatte! Kärlek.
 

 


BONJOUR.
Publicerat den

Hej söndags läsare! Just nu sitter jag i fåtöljen ute på altan och bara tar de lugnt. Ska snart hoppa in i duschen för jag har varit ute och kört lite intervaller. De är så kul att röra på sig lite så där spontant! Bilderna kommer från i helgen så behöver nog inte berätta vad jag har gjort. Kram
 
 


Birdy - Skinny love
Publicerat den

Hej, sitter just nu nere i mitt rum. Mätt och belåten efter att ätit västerbottenpaj till middag. Dagen har gått otroligt fort och skönt är väl de. Är lite kraxig i halsen och snorig i näsan men trots de så gick jag till skolan. Vill absolut inte missa någonting! 
 
Ikväll ska jag bara ta det lugnt, dricka lite te och hålla stämingarna här hemm med lite musik.
September kramar
 


Who needs love when you have this?
Publicerat den

Go´kväll! Kom hem för lite mer än en halvtimme sen, slängde ihop några bananpannkakor på några sekunder och hade lite jordnötssmör på de. Åh kan inte säga annat än att de smakade jävligt bra. Har aldrig lyckats så här bra förut, sitter nu och dricker lite grönt te. I väntan på att jag ska masa mig till gymmet en sväng.
 
Ha en fin "Lill-lördag" alla! Kram


A PERFECT DAY.
Publicerat den

Tänkte göra ett litet inlägg nu inna jag somnar. Kvällen blev perfekt, jag städade bland sminket så nu är de organiserat så att man hittar allt. Jag lagade mat, de blev fullkornswraps med super god och kryddig kyckling. Men medans jag lagade mat så rörde jag ihop en kladdkaka som blev super god och kladdig. 
 
Efter maten övningskörde jag upp till Bollnäs och mamma släppte av mig så att jag fick gå några kilometer för att komma till våran stuga. När jag väl kom dit så bjöd vi dit några nära kompisar som kom och fikade! Kom hem slängde mig in i duschen och drack lite nyponsoppa. 
 
Men nu måste jag sova, ha de bäst! Kram
 


DAGENS.
Publicerat den

 
Dagens outfit blev svarta DrDenim, vitt linne med spets från pimkie och en grå stickad kofta från Lager 157. Åh självklart min nya termomugg från Stelton som jag köpte på Cervera igår för 199:-.
 
 


3 SEPTEMBER.
Publicerat den

Kom precis hem från tåget, har bara gått på toa och kokat kaffe. Åh nu sitter jag här och funderar på vad jag ska göra. Är snorig så vill helst inte träna...Så vi får se vad jag hittar på.
 
Men iaf så trivs jag jätte bra på nya skolan och allt rullar på som det ska. Bilder här ovan är en moodboard som ska spegla mig och min personlighet. Jag tror jag lyckades ganska så bra, den ska iaf sitta på framsidan av någon mapp vi ska få!